Péter

Cegléd


Intersol és kész. Ennyit tudok mondani, ha valaki azt kérdezi, hogy szerintem honnan érdemes irodakellékeket beszerezni.

Judit

Budapest


Könyvelőként dolgozom, így nem kevés élő papírral akad dolgom. Az utóbbi időben minden irodakellékemet az Intesoltól rendelem, mert nagyon jó az áru, minden van, nem beszélve arról, hogy nem kell külön boltokba járkálnom, hiszen kiszállítanak bármit.

Ferenc

Kecskemét


Nemrégiben bővítettük a családi vállalkozást egy kisebb irodahelyiséggel, és az összes bútort, amire szükség volt, innen rendeltük meg. Tökéletesen elégedettek voltunk, és vagyunk. Minőségi bútorokat kaptunk potom összegekért, legalábbis ahhoz képest, amire számítottunk.

Edit

Budakeszi


Én csak ajánlani tudom őket. Pontosak, precízek és sohasem volt gondom semmire, amit tőlük rendeltem. Ja, és egy-két nap alatt kiszállítanak bármit.

Sándor

Budapest


Mindig azt hittem, hogy elég betérni egy irodaszer boltba, összeválogatni, amire aktuálisan szükség van, és kész. Majd rátaláltam az Intersol webshopjára és rájöttem, hogy mindeddig butaságot csináltam. Minőségben összehasonlíthatatlanul jobban járok az Intersollal, ráadásul összességében anyagilag is jóval kedvezőbb kondíciók mellett.